La Diputació suma els seus efectius per a atallar l’incendi

El Consorci de Bombers i les brigades de Divalterra participen en un dispositiu amb 300 persones, 17 mitjans aeris i més de 60 vehicles.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha acudit als llocs de comandament avançat de Gàtova i Altura per a conèixer l’evolució de l’incendi declarat en el quilòmetre 24 de la carretera entre Lliria i Sogorb. Allí Rodríguez ha destacat les labors de coordinació per a atallar el foc el més ràpidament possible.

El dispositiu que treballa en l’incendi en el que participa la Corporació a través del Consorci Provincial de Bombers compta amb més de 600 brigadistes, 300 efectius i 17 mitjans aeris, entre uns altres. A estos se’ls sumen els mitjans de la Generalitat i els bombers de Castelló, tota una actuació conjunta que cerca un mateix fi.

El president del Consorci de Bombers, Josep Bort, també ha agraït el treball que s’està realitzant per a protegir les muntanyes de tots els valencians i ha demanat la màxima col·laboració i precaució.

A més, des de la Diputació s’ha insistit en la importància de la coordinació i han ressaltat el treball dels efectius que tracten d’apagar unes flames difícils de controlar.