Fiestas Paiporta

Paiporta es fica de ple en les seues Festes Populares, que finalitzaran el pròxim 17 d’agost amb un castell de focs artificials; posant així el punt final a uns dies replets d’intenses activitats festives per a tots els públics i gustos. No faltaran les cites gastronòmiques, la música, els Moros i Cristians, els actes religiosos i una intensa programació esportiva.

No obstant açò, per a obrir obrint boca, a les 19.30 hores de hui, començarà la trobada de Xarangues, posteriorment l’inici de l’activitat de les casetes festeres. I com no, el concurs de truites que acabarà a ritme de música amb la nit del folklore valencià i una discomóvil. Des de huii fin al proper dijous, Paiporta obri les seues portes.

A més, enguany les festes també vénen marcades per una campanya contra les agressions sexistes. La campanya consisteix en el repartiment d’informació referent a aquesta problemàtica, que lamentablement està present en algunes celebracions que impliquen l’acumulació de públic. Porta com a títol ‘No siempre es no’, i també es pot seguir en xarxes socials amb l’etiqueta #tinguemlafestaenpau.

A més del cartell amb la imatge de la campanya, la regidoria d’Igualtat també repartirà en les zones on està prevista l’aglomeració de gent durant les Festes Populars informació addicional, com és la definició d’agressió sexista, els recursos als quals es pot acudir en cas de patir aquest tipus de violència verbal o no verbal, i advertiments a aquelles persones que puguen arribar a agredir a unes altres.