L’Ajuntament de Xàtiva ha programat una sèrie d activitats per al Dia Internacional del Turisme, que se celebra avui divendres 27 de setembre amb el lema «Turisme i Ocupació: un futur millor per a tots».

En aquesta jornada, es visitarà a les 20.15 de la vesprada l‘Església de Sant Feliu, del segle XIII, mentre que a les 21 de la nit es realitzarà una visita a la Nevera, pou de neu del segle XVIII excavat parcialment en la roca i cobert amb una bòveda, lloc des del qual es realitzarà un concert a partir de les 21.30 hores. La visita finalitzarà al voltant de les 22 de la nit.

L’eixida tindrà lloc a les 19.30 de la vesprada des del Centre de Recepció de Visitants (a la Font del Lleó), i a les 20 de la vesprada des de l’Ermita de Sant Josep. Es recomana portar calçat còmode i llum per a l’activitat, i la gent interessada pot apuntar-se a l’Oficina de Turisme de Xàtiva, situada en l’Albereda Jaume I. Les places són limitades.

«Des de la Regidoria de Turisme hem preparat amb motiu del Dia Internacional del Turisme una activitat divertida per a tot el públic, ja siguen veïns o veïnes de Xàtiva o de la nostra comarca i les comarques del voltant. Recomanem que la gent s‘apunte el més prompte possible, perquè de ben segur que hi haurà molta demanda», ha declarat la regidoria de Turisme, Raquel Caballero.