Es pot saber què dia de la setmana és més barat viatjar?

Existeixen alguns trucs per a trobar vols més econòmics en la xarxa i estalviar diners a l'hora d'afrontar un nou viatge.

21
viajar

(Pablo Viñado).- És cert que existeixen moltes teories que asseguren que és molt més rendible reservar vols els dimarts, però la realitat és que no hi ha una veritat absoluta sobre quins dies és més barat volar. Generalment resulta més assequible viatjar en dies entre setmana, encara que este no sempre és el cas. La millor estratègia és accedir a webs especialitzades en comparatives de vol i realitzar una revisió ràpida dels preus d’un mes sencer per a determinar quins són els dies més barats per a la teua ruta concreta.

Per a això, el primer és entrar en la pàgina i seleccionar les teues ciutats d’eixida i arribada. Una vegada seleccionades, el següent serà triar la casella de “només anada”, indiferentment de si el teu viatge és d’anada o volta o no.

Si estàs utilitzant un ordinador, el pròxim pas serà col·locar-te sobre l’opció de “Eixida”, i seleccionar “Mes sencer” en lloc d’especificar una data concreta. Una vegada seleccionada aquesta opció, el següent que hauràs de fer és triar “Mes més barat”. D’eixa manera, podràs tindre una visió molt més global dels preus més baixos possibles per a la teua destinació desitjada.

Però això no és tot: un altre aspecte a tindre en compte a l’hora de caçar les millors gangues per a les teues vacances és amagar les cookies del teu motor de cerca a les aerolínies. No és cap llegenda urbana, si cerques repetidament una destinació concreta, els preus per al trajecte acabaran pujant. Per això, és important realitzar les teues cerques en la finestra d’incògnit del teu navegador.

Un truco para viajar en avión sin pagar por el equipaje de mano