ONCE

L’Alcalde en funcions d’Alzira, Diego Gómez García, el President de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Enrique Llin Ruiz, i Miguel Ibor Alapont, responsable de la Institució a la Comarca de la Ribera, han presentat aquesta setmana els actes que es desenvoluparan amb motiu de la celebració del Dia de l’ONCE a la Comunitat Valenciana este dissabte 1 de juny.

Com tots els anys, aquelles persones que estan vinculades al Grup Social ONCE: treballadors, afiliats, pensionistes i familiars, es reuneixen en una jornada de germanor que començarà a les deu del matí, en la que es podrá gaudir de diverses activitats relacionades amb la cultura de la Capital de la Ribera. Els participants tindran l’oportunitat de conèixer el barri antic d’Alzira a través de diverses visites guiades i de gaudir del Paratge Natural de la Murta. Posteriorment, i com a acte central els assistents compartiran un esmorzar de confraternitat.

D’altra banda, l’Alcalde i el President de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, van anunciar la celebració de dos esdeveniments per a la setmana vinent coorganitzats per l’ONCE i l’Ajuntament: en primer lloc, l’actuació del Grup de Teatre “Samaruc Teatre” format en la seua majoria per persones cegues, el dia 5 de juny, a les 19.30 hores en el Gran Teatre i, en segon lloc, la celebració d’una exhibició de Gossos Guia per al dia 7 de juny, a les 10.00 hores, en la Plaça Major.

Amb aquests esdeveniments l’es pretén visualitzar l’esforç que durant més de 80 anys realitza en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat, particularment de les persones cegues.