policía coronavirus
La Policía Local de Valencia cierra los accesos del cauce del río.

La Policia Nacional ha detingut a València a un presumpte violador de 24 anys. El jove hauria agredit sexualment a una xica de 21 en ple antic llit del riu Túria, a l’altura de Campanar.

Segons ha avançat el diari Levante EMV, els fets van ocórrer el diumenge sobre les cinc de la matinada. La jove es trobava als jardins al costat de dos amics quan es va unir un tercer xic desconegut.

Transcorregut un temps, els dos amics es van anar a dormir i la xica es va quedar tot sol amb el jove. Quan finalment aquesta va ser a acomiadar-se, el presumpte violador es va oferir a acompanyar-la. En endinsar-se als jardins del Túria, en la part més fosca, l’home es va abalançar sobre ella. A pesar que la jove va tractar de defensar-se, no va aconseguir escapar de l’agressor i va ser violada.

Després del forcejament, la xica va aconseguir fugir i va eixir corrent cap a un carrer pròxim al llit del riu per a cercar refugi. El presumpte violador va ser després d’ella, una escena que va ser vista per un home des del balcó d’un hotel. El testimoni va telefonar al 091 i va relatar el que estava veient.

DETENCIÓ I INGRÉS A LA PRESÓ

L’agressor va donar abast a la xica, a la qual va derrocar a colps en ple carrer. Una vegada més, aquesta va aconseguir escapar-se fins a amagar-se en un edifici pròxim on va anomenar al 112 a la recerca de socors. Atès que la Policia Nacional estava sent guiada fins al lloc dels fets pel testimoni, diverses patrulles van arribar ràpidament.

En escoltar les sirenes, l’agressor es va donar a la fugida. Mentre uns agents van atendre la jove, uns altres van eixir a la recerca del xic. L’agredida presentava un fort estat d’ansietat i estava plena de fang per l’agressió. Aquesta va ser traslladada a un centre sanitari per a ser examinada per un forense.

El presumpte autor de l’agressió va ser finalment localitzat. Encara que va tractar de negar-ho tot, el mateix fang en els genolls que seguien banyades li va delatar. El jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés a la presó. A més, ara s’investiga si pot estar relacionat amb altres agressions sexuals de València.