armas

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un menor de 15 anys per la seua presumpta comissió de set robatoris amb violència així com un delicte de violació de domicili i un altre de maltractaments en l’àmbit familiar cap a la seua iaia.

Les investigacions es van iniciar el mes d’octubre en tenir coneixement els agents d’una sèrie de robatoris amb violència-estirades, a bord d’un ciclomotor, produïts en els barris d’Orriols i Benimaclet.

Durant les investigacions es va remenar la possibilitat de la participació d’un menor, conegut pels policies, ja que esta activitat va començar a partir de la seua fugida d’un centre de menors i totes les descripcions donades per les víctimes encaixaven.

El 13 de gener es va rebre una trucada en el 091 en la que una dona denunciava un episodi de maltractaments per part del seu nét cap a ella. En el moment que els policies es van presentar en el domicili, el menor es va donar a la fugida irrompent en diversos domicilis, causant danys en ells, podent escapar finalment. Els agents van localitzar i van recuperar en el domicili de l’àvia diversos objectes, que posteriorment van ser reconeguts i lliurats a les seues víctimes, la majoria dones d’avançada edat.

Com a conseqüència de les investigacions realitzades, els policies van confirmar la presumpta participació del menor en els robatoris pel que es va establir un dispositiu per a la seua localització, que va culminar amb la detenció del xic en un centre de menors en el qual la seua família l’havia reintegrat.