Detienen a una menor de 14 años tras apuñalar a otra en un instituto de Torrent
Puerta principal del instituto en el que se produjo la agresión.

La Policia Nacional ha detingut a una menor de 14 anys acusada d’apunyalar a una altra a la porta d’un institut de la localitat valenciana de Torrent. L’incident va tenir lloc dilluns passat 18 d’abril coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa.

Segons ha avançat el diari Levante EMV, la batussa va començar prop de les 19 hores. La detinguda va començar a discutir amb una altra jove de 15 anys per motius personals. La conversa va pujar de to fins a arribar a les mans i haver de ser separades per diversos adults que es trobaven en la zona.

Va ser llavors quan els agents de la Policia Nacional van ser comissionats per la Sala del 091. Aquests es van dirigir fins a les portes del institut del carrer Pare Méndez de Torrent. Allí van trobar a les menors agredint-se i a diversos adults tractant de mediar entre elles.

La jove de 15 anys presentava ferides d’arma blanca en el muscle i costat esquerre. Segons el relat, va rebre dos apunyalaments amb una navalla de xicoteta grandària.

La presumpta agressora va ser detinguda encara que la Fiscalia de Menors va obligar a lliurar-la immediatament als seus pares per no haver complit encara els 15 anys d’edat.

La víctima no ha patit conseqüències greus per la grandària de l’arma rebent diversos punts de sutura per a la seua cicatrització.