Un hombre en patinete pasea por Valencia desnudo y con sus genitales al aire

Agents la Policia Nacional han detingut a València a un home de 30 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme, després de exhibir els seus genitals davant un col·legi. Es van rebre diverses trucades de diferents llocs alertant sobre el sospitós.

Els fets van ocórrer el dimarts sobre les 17.45 hores. Els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren als voltants de l’estació de Renfe del Cabanyal. Pel que sembla, hi havia un home anava en patinet mostrant les seues parts íntimes per la via pública.

Els agents es van dirigir al lloc i van localitzar al sospitós a les portes d’un col·legi. Diverses mares van manifestar que s’acostava molt a elles i fins i tot havia xocat amb una actitud intimidatòria.

Mentrestant, la Sala del 091 va rebre una altra trucada. En ella una dona manifestava que un jove de les mateixes característiques i sobre un patinet li havia ensenyat els genitals a la seua filla xicoteta a les portes de la guarderia.

Mentre una patrulla es quedava amb el sospitós, una altra s’entrevistava amb la dona. Aquesta va explicar que mentre arreplegava a la seua filla de la guarderia, un home es va acostar a ella començant a perseguir-la. En aqueix moment, l’home li va ensenyar els genitals i li va dir que el mirara.

Davant tals fets, els agents van detenir al jove com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme. El detingut ha passat a disposició judicial.