Detienen a un hombre por encerrar y abandonar a sus gemelas de dos años durante horas
Imagen de archivo de vehículos de la Policía Nacional.

La Policia Nacional ha detingut a Gandia a un home per abandó de menors. Aquest havia tancat presumptament en una habitació a les seues filles bessones de dos anys deixant-les soles durant hores i en repetides ocasions.

Tal com ha publicat Europa Press, fonts policials han confirmat que l’arrest es va produir el dimarts. Va ser llavors quan la Policia va haver de personar-se en l’habitatge familiar del detingut davant l’alerta de serveis socials. En arribar, els agents van trobar a les dues xiquetes bessones i al germà major d’aquestes, de nou anys, sense companyia dels seus progenitors.

Pel que sembla, la família disposava d’ajuda de serveis socials. Una de les treballadores va assistir per a realitzar un control rutinari quan li va rebre el xiquet. Aquesta es va adonar que els menors estaven sense la companyia de cap adult i en condicions d’insalubritat.

A més, les bessones es trobaven tancades en una habitació amb pestell exterior havent-hi femta sobre els llits. Segons relat el xicotet, el seu pare les havia deixades allí tancades perquè no isqueren i s’escaparen.

Una vegada van arribar els agents, es va esbrinar que la mare dels tres menors estava en parador ignorat. A això es va sumar conèixer que el pare els deixava solos amb regularitat durant nombroses hores. En aqueix temps, el xiquet de nou anys era el responsable de les bessones per a cuidar-les i donar-los menjar.

Els agents van aconseguir contactar amb el pare dels tres xiquets que va ser detingut per abandó de menors. Segons ha avançat el diari Llevant EMV, l’home es va posar a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.