Detienen a dos jóvenes por violar a una mujer en un piso de Valencia

La Policia Nacional ha detingut a València a dos joves de 19 i 20 anys d’origen espanyol i veneçolà. Els detinguts estan acusats de presumptes autors d’un delicte de agressió sexual amb penetració.

Pel que sembla, aquests van introduir per força a una dona a l’habitació del domicili d’un d’ells. Després emmanillar-la a l’esquena i col·locar-li un coixí al cap per a evitar que cridara, presumptament li van baixar els pantalons i la van violar.

Tal com han pogut saber els agents de la Unitat d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) de València, encarregats de la investigació, els fets haurien ocorregut la matinada del passat 3 de setembre.

Un dels presumptes autors era conegut de la víctima. Aquest li hauria proposat prendre alguna cosa en un parc de la capital del Túria. Moments després, el sospitós li hauria oferit acudir al domicili d’un altre amic, afegint que es trobaven els pares d’aquest.

Els policies han esbrinat que una vegada a la porta de l’habitatge, la víctima s’hauria adonat de l’engany. El pis es trobava totalment a les fosques i presumptament els dos joves li haurien espentat fins a l’interior d’una de les habitacions. Allí un d’ells li va tapar la boca perquè la xica no cridara.

Amenaçada per a evitar que avisara a la Policia

Una vegada finalitzada l’agressió, un d’ells hauria afirmat que havia gravat tot l’ocorregut. Va advertir a la jove que si denunciava els fets davant la Policia, difondria el vídeo en xarxes socials.

La víctima, no obstant això, va manifestar obertament la seua intenció de denunciar el succeït. Un dels joves presumptament la va insultar, la va agarrar del pèl i li va escopir en la cara, impedint que isquera de l’habitació. Finalment, l’altre xic li hauria deixat eixir de l’habitatge.

Les investigacions han permès localitzar i detenir als dos homes, tots dos amb antecedents policials. Estan acusats com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual amb penetració. L’autoritat judicial ha decretat l’ingrés a la presó dels dos arrestats.