Lugar del secuestro producido en Jávea (Alicante).
Lugar del secuestro producido en Jávea (Alicante).

La Guàrdia Civil ha detingut a dos persones de 41 i 24 anys d’origen marroquí acusades pel segrest d’un home de 61 anys a què van torturar i van cremar durant dotze hores en una casa situada als afores del municipi alacantí de Xàbia.

Segons el comunicat emès per la Guàrdia Civil, este segrest es va produir el passat 26 de juliol. Durant el temps que va durar, els presumptes segrestadors van propinar colps de manera incessant a la víctima causant-li nombroses contusions i hematomes de gravetat a més de fracturar-li el peroné de la cama esquerra i cremar-li l’esquena amb una planxa.

En escapolir-se d’allí, els dos detinguts s’havien portat aconseguisc un total de 16.000 euros en metàl·lic a més del vehicle de l’agredit. Encara que un dels sospitosos va ser detingut poc temps després del succés, el segon estava desaparegut i va ser localitzat fa tan sols una setmana en una presó de Madrid on complia condemna per crims similars als investigats.

Els agents li han imputat del mateix delicte que al seu company mentre l’autoritat judicial ha decretat l’ingrés i la permanència a la presó dels dos arrestats que també estaven imputats per altres dos robatoris amb violència i intimidació i un altre de lesions greus.