Detienen a tres menores de Valencia por lanzar vasos a la Policía desde un balcón
Edificios en las inmediaciones del parque de Marxalenes.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres xics menors d’edat. Els adolescents de 15-16 anys estan acusats de presumptes autors d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Pel que sembla, van llançar des del balcó d’un primer pis dos gots de cristall a dos policies que es trobaven patrullant la zona de Marxalenes.

Els fets van ocórrer el passat 29 de maig sobre les 23 hores en un carrer del districte valencià de Trànsits. El succés va tenir lloc tan sols unes hores després d’uns incidents ocorreguts al parc de Marxalenes de València.

Aqueixa vesprada un grup de joves es va llançar objectes entre ells, així com als agents que van acudir al lloc després de rebre diverses trucades en el 091. Una d’aqueixes trucades era per un supòsit ferit d’arma blanca. No obstant això, aquesta resulte ser falsa al no ser requerits per cap persona.

La Policia Nacional va establir un dispositiu de seguretat en la zona. Va ser llavors quan dos agents que es trobaven patrullant amb motocicleta van ser ferits. Des d’un balcó de la primera planta els van llançar dos gots de cristall que van aconseguir esquivar. Els policies van poder observar que es tractava d’un grup de joves, als quals van reconèixer perquè hores abans es trobaven en els voltants del parc.

Com a conseqüència de les investigacions realitzades, els agents han detingut als sospitosos, tots menors d’edat, com a presumptes autors d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat, sent informada de tot això Fiscalia de Menors. Els arrestats, una vegada sentits en declaració, han sigut lliurats als seus tutors legals.