Cinco heridos tras pelearse por la mesa de un bar en Valencia
Un agente de la Policía Local de Valencia patrulla una calle de la ciudad.

La Policia de Local de València va detenir en la matinada del dimarts a dos germans acusats de violar a una jove de 19 anys. Aquests l’havien conegut en un local d’oci a la nit i la van enganyar dient-li que l’anaven a acompanyar a casa. No obstant això, la van allunyar de la plaça Hondures i la van forçar sexualment causant-li lesions.

La víctima va haver de ser trasllada a l’hospital on un mèdic forense va comprovar la gravetat de la violació. Al mateix temps, els agents de la Policia Local van localitzar als dos presumptes autors d’aquesta agressió sexual. Es tracta de dos joves germans d’uns vint anys d’edat.

ELS VIOLADORS LI VAN DIR QUE LA PORTAVEN A CASA

Els agents de la Policia Local van aconseguir donar amb el rastre dels dos germans al carrer Mestre Ripoll. Així, van ser detinguts acusats d’un delicte d’agressió sexual. Els arrestats van ser posats a disposició judicial ahir. Tots dos es van acollir al seu dret de no fer declaracions.

Finalment, el Jutjat d’Instrucció número huit de València va acordar l’ingrés en presó preventiva per als dos detinguts. No obstant això, el jutge s’inhibirà en favor del Jutjat d’Instrucció número sis de València. Aquest tribunal és el que estava de guàrdia la nit en la qual es va produir la agressió sexual.