Detingut per arrancar-li un tros de cuir cabellut d’una mossegada al seu cap

La víctima, encarregat d'un local de Sagunt, va ser traslladada a l'hospital on li van donar diversos punts de sutura en la ferida de sis centímetres de diàmetre

coches
El nuevo coche de la Policía Nacional.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 38 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor, d’un delicte de lesions i un altre d’amenaces després de mossegar al cap a un altre home i arrancar-li un tros de cuir cabellut. Pel que sembla el detingut es va presentar en el local que treballava i es va enfrontar a l’encarregat per no voler servir-li, agredint-li i amenaçant-li.

Els fets es van produir sobre les deu de la nit a Sagunt quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un establiment de la localitat on pel que sembla s’havia produït una agressió.

Els policies es van dirigir immediatament i van localitzar a la víctima amb una ferida oberta al cap d’uns sis centímetres de diàmetre, per la qual cosa van sol·licitar assistència sanitària que ho va traslladar a l’hospital, on li van fer una cura, aplicant-li diversos punts de sutura, antibioterapia durant cinc dies, a més d’haver de tornar per a evolució.

Posteriorment els agents van esbrinar que l’agressor era treballador del local i moments abans havia entaulat una discussió amb l’encarregat que li va atacar mossegant-li el cap. Diversos clients van aconseguir separar-ho, moment en el qual va amenaçar a la víctima amb matar-ho, per a posteriorment eixir fugint.

Els agents ho van localitzar hores després i ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.