Detenido un joven de Sagunt por agredir y violar a su pareja
Un agente de la Policía Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Sagunt a un home de 20 anys, com presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a la seua parella. Pel que sembla, el jove l’havia colpejada amb punyades i posteriorment la va violar.

Els fets es van produir la setmana passada quan la Sala del 091 va rebre una crida de socor d’una dona. Aquesta manifestava que es dirigia a la comissaria per a sol·licitar ajuda policial. Segons va explicar, la seua parella sentimental l’havia colpejada en el rostre amb el puny, a més d’haver-li agredit sexualment, no sent la primera vegada.

Després de la crida, diverses patrulles policials es van mobilitzar immediatament a Sagunt a fi de socórrer a la dona. Els agents van localitzar a la presumpta agredida en l’avinguda Camp de Morvedre, al costat del seu fill menor de sis anys. Aquests van ser traslladats a dependències policials i la dona va ser atesa en un centre de salut. La víctima presentava diferents ferides en la cara que haurien sigut causades pels colps de la seua parella.

Els agents van esbrinar que la dona portava cinc mesos de relació. Durant aquest temps, hauria sigut presumptament agredida sexualment en diverses ocasions. A més era colpejada quan ella es negava, fins i tot davant del seu fill.

Davant tals fets els agents van localitzar i van detenir al sospitós, com a presumpte autor de diverses agressions sexuals a la seua parella. Ara el detingut ha passat a disposició judicial.