Detingut per atracar un supermercat de Benimàmet i una gasolinera de Burjassot en una hora

El detingut va sostraure una motocicleta per a cometre el primer atracament mentres que per al segon va utilitzar un cotxe robat

futbolistas

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home, de 30 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb intimidació i furt d’ús de vehicle, comesos en un supermercat en la zona de Benimàmet de València i en una gasolinera de Burjassot en un període d’una hora. Per a perpetrar els fets va sostraure una moto i un cotxe, que posteriorment van ser abandonats.

Les investigacions es van iniciar després dels fets ocorreguts al febrer d’enguany, quan un home va irrompre en un supermercat de València del districte de Tránsits i va intentar portar-se una de les caixes registradores a colps, al no poder forçar-la va fugir del lloc en una moto. Quasi una hora després una persona a bord d’un cotxe, va cometre un robatori amb intimidació amb un ganivet en una gasolinera de Burjassot apoderant-se d’uns 300 euros.

Durant les investigacions i gràcies a les característiques físiques aportades per diversos testimonis es va poder concretar que tots dos fets havien sigut comesos per la mateixa persona, igual que els dos vehicles usats en els robatoris havien sigut sostrets prèviament, abandonant-los després de perpetrar els fets. La moto va ser recuperada a València en el mateix carrer on s’havia portat el cotxe que va ser localitzat en L’Eliana.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions van identificar al sospitós que després de localitzar-ho, ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de robatori amb intimidació i robatori use de vehicle. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.