Salvan a un hombre que trataba de suicidarse en un árbol de Valencia

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 39 anys com presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. Pel que sembla, aquest havia apunyalat en diverses ocasions al seu company de pis.

Els fets van ocórrer sobre les 03.15 de la matinada del dimecres. Va ser llavors quan els agents van ser comissionats per la Sala 091. Aquests havien d’acudir a un hospital valencià on els serveis mèdics requerien presència policial. Allí havia ingressat un home amb ferides d’arma blanca.

Quan els agents van arribar a l’hospital van esbrinar que havia tingut una discussió amb el seu company de pis. En un moment donat, aquest hauria agafat un ganivet i li hauria apunyalat.

Després de conèixer el succeït, els policies es van dirigir al domicili de la víctima. Els agents van localitzar en els voltants a un home que reunia les característiques físiques del sospitós. L’home en adonar-se de la presència policial va emprendre la fugida desprenent-se d’un objecte a escassos metres, sent finalment interceptat per una altra patrulla policial.

Posteriorment, els agents van localitzar l’objecte que el sospitós havia llançat al sòl. Era un ganivet de 29 centímetres de longitud i 17 de fulla, amb el qual suposadament hauria apunyalat al seu company de pis.

El ferit, que havia sigut traslladat a l’hospital per un altre company de pis, presentava tres ferides punxants en el muscle, avantbraç i gluti, a més d’un pneumotòrax en el pulmó esquerre.

Finalment, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. L’arrestat que compta amb una trentena d’antecedents policials i 12 identitats falses, ha passat a disposició judicial.