calabaza

Encara que els fets van tindre lloc la setmana passada en el Mercat Central de Castelló, ha sigut hui quan la notícia ha eixit a la llum davant la detenció policial d’una jove de 24 anys que pel que sembla va ruixar al seu exparella i pare de la seua filla de 14 mesos amb pipes de carabassa triturades, un aliment al que asseguren que el denunciant és «extremadament» al·lèrgic, una dada que ella coneixia.

Segons ha explicat l’afectat de 23 anys, Brian Barberá, ell es trobava treballant en la secció de peixateria del mercat quan la seua exparella va entrar amb una borsa en la mà i li va tirar a la cara el contingut que hi havia en ell mentre li insultava al crit de «fill puta».

El detingut ha assenyalat que després del succeït va eixir per a fumar però va anar llavors quan va començar a notar l’inflor en la cara per que es va veure obligat a desplaçar-se fins al servei d’urgències del centre mèdic més pròxim als voltants del Mercat Central.

Allí els professionals sanitaris li van netejar la pell afectada de la cara i els ulls i li van punxar antihistamínics per a reduir l’al·lèrgia. Després d’açò, Barberá va tornar al seu lloc d’ocupació on va continuar amb la seua jornada laboral fins que va finalitzar i va acudir a comissaria a denunciar a la seua exnovia.

A dia de hui la jove ha sigut posada en llibertat fins que es produïsca el judici per presumpte delicte de lesions. Segons la Policia Nacional, el denunciant té una ordre d’allunyament per descomptat delicte de maltractaments encara que ell assegura que és una invenció del seu ‘ex’ i el motiu pel qual va posar fi a la relació.