cabanyal

Un home que va intentar portar-se a una menor d’un carro de bebè la passada matinada ha sigut detingut en el barri del Cabanyal pels agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València.

Els successos van ocórrer sobre les dues de la matinada en el districte de Marítim, quan els agents que es realitzaven el servei de reforç en el barri del Cabanyal van rebre en primera instància “una trucada de la Sala del 092 perquè pel que sembla s’estava produint una reyerta en la via pública”, segons un comunicat policial.

Així doncs, quan la patrulla va arribar al lloc, va observar a un grup nombrós de persones que s’encarava amb un individu amb diverses contusions en el rostre.

Seguidament els agents es van acostar fins a l’altercat i diversos familiars van declarar que l’agredit havia intentat portar-se a una menor d’un carro de bebè, i que no ho va aconseguir per l’actuació dels familiars.

El presumpte autor dels fets va ser detingut i traslladat a l’hospital Clínic per a rebre atenció mèdica, i posteriorment va ser portat a la Inspecció Central de Guàrdia.