En la orilla

TORRENT

L’ESPECTACLE ‘MUR’ S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE TORRENT EL DISSABTE 27 D’OCTUBRE A LES 20 HORES

Mur de Cia3 és Un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per a reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-se a elles. Alguna cosa es trenca i s’afona un mur fet a base de poals. A pesar de la inestabilitat dels poals i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per aconseguir el seu objectiu, i treballen de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a continuar avant: “Si caminem a soles, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt d’humor.

 

VALL D’UIXÓ

‘DESCUBRIENDO LA ISLA DEL TESORO’ S’ESTRENA EL DIUMENGE 28 D’OCTUBRE A LES 18 HORES

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies gitat al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, animats per l’enveja, decideixen entrar a la seua casa per a aconseguir la seua fantástica col·lecció de medalles just la nit en la que ell no està. Però la seua sorpresa será enorme al descobrir que el jove continua a l’habitació. A partir d’eixe moment, el jove Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.

CATARROJA

‘EN LA ORILLA’ S’ESTRENA AL TAC DE CATARROJA EL DISSABTE 20 D’OCTUBRE A LES 20 HORES

 Premis Max 2018 – Millor adaptació o versió d’obra teatral per a Adolfo Fernández i Àngel Solo. La troballa d’un cadàver en el pantà d’Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s’ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l’atur als quals treballaven per a ell. Mentre s’encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d’una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.