Ryanair

Gràcies al procés de vacunació, la situació sanitària va millorant i fa que les companyies de vol siguen més optimistes i vegen una pròxima normalitat. Ryanair ha anunciat la major programació de vols domèstics de la seua història. Amb ells es fomentaran els viatges per Espanya en un estiu que s’espera repetir l’aposta pel turisme nacional.

En el que engloba a la Comunitat Valenciana, s’han donat a conèixer quatre noves connexions amb les illes. Serà a partir de juliol, i hi haurà un vol setmanal València-Fuerteventura. Les rutes Alacant-Eivissa i Alacant-Menorca, comptaran amb tres freqüències. Mentre que la connexió Alacant-Fuerteventura comptarà amb dues freqüències.

Les connexions que més impacte tindran són València-Mallorca i València-Menorca. La ruta de València-Mallorca passarà de tenir 10 vols setmanals a 14. Quant a la connexió amb Menorca, serà de tres a set vols setmanals. D’altra banda, els enllaços amb Gran Canària passaran de dues a tresels de Sevilla de quatre a cinc i els de Màlaga de dos a tres.

Els clients espanyols disposaran de més opcions que mai a l’hora de reservar les seues vacances aquest estiu. Així, Ryanair oferirà 70 rutes i fins a 800 vols setmanals en 21 aeroports per a triar el que millor s’adapte. Aquesta programació 16 vols addicionals cada setmana en les connexions existents, a partir de l’1 de juliol.

Ryanair ja permet canviar els vols a una setmana de viatjar

Ryanair està encantada de participar en la recuperació de la indústria turística espanyola, oferint connectivitat i creixement en totes les regions. Els clients ja poden reservar els seus vols d’estiu amb les tarifes més baixes.

També està activa la “taxa de canvi de vols per zero euros”. Es tracta d’una opció impensable en els últims anys però que ara adquireix gran importància davant canvis imprevistos a causa de la pandèmia. Amb ella es permet canviar els vols fins a una setmana abans de viatges. No obstant això, poden aplicar-se la diferència de tarifa i la diferència de preu en qualsevol producte.

A més, Ryanair ha llançat una oferta de seients amb vols a partir de 19,99€ per a viatjar fins a finals d’octubre. Aquesta promoció estarà disponible fins a la mitjanit del dissabte (13 de març) en la web la companyia.