Baixen les màximes en un dia de molts núvols

Aquest dimecres notarem un notable descens de les temperatures màximes a la província de València encara que seguirem amb valors més aviat primaverals

Aquest dimecres tindrem de nou una jornada amb temperatures més aviat primaverals però, això si, lleugerament més baixes que les registrades en aquest inici de setmana. Encara així aquestes temperatures a la nit continuaren sent més elevades del que és habitual en aquesta època de l’any.

Per a la jornada del dimecres hi haurà predomini de cel nuvolós. En el terç nord, probables precipitacions febles durant la segona meitat del dia. Les temperatures mínimes sense canvis importants i màximes en descens, de forma notable a la província de València. Vent fluix del nord-oest girant a component aquest, amb intervals de nord-est moderat en el litoral d’Alacant.

A partir del dijous el sol guanyarà protagonisme i de noves les temperatures màximes se situaren en valors pròxims als 20 °C. Segons algunes previsions no seria fins a mitjan la setmana vinent quan recuperem temperatures més pròpies per a aquest mes de febrer.