El descens de temperatures dispara l’alarma sanitària

Una bona higiene i consumir menjars calents són alguns dels consells dels professionals sanitaris per a prevenir refredats.

L’hivern està molt prop i malalties com la grip amenacen la nostra salut. Els canvis de temperatura i l’arribada del fred són dos de les principals causes que provoquen canvis en l’organisme i faciliten l’entrada de virus en el nostre cos. Seguir unes pautes higièniques serà fonamental per a evitar riscos de salut durant esta temporada de fred.

A més de la higiene, els especialistes aconsellen fer menjars calents, augmentar el consum d’aigua i ingerir aliments rics en vitamina C. Tampoc cal oblidar la vacunació, un arma vital si vol evitar-se la grip i més si es pertany a un grup de risc.

Des de Sanitat, la campanya de la grip continua vent en popa amb més d’1.700 punts de vacunació en tota la Comunitat. Concretament en el Departament de Salud de La Ribera, enguany es preveu administrar un total de 48.000 dosi. Per a açò, este centre d’Alzira ha posat en marxa unes cites personalitzades amb les que s’eviten col·lapses i es garantixen una major vacunació. Tot amb la finalitat de protegir la salut dels valencians durant estos mesos de fred.