toque de queda

Un accident de trànsit a València s’ha saldat amb una desaparició. El conductor d’un camió de recollida de residus ha desaparegut després de bolcar el vehicle en el qual es trobava treballant aquesta matinada.

Segons informa el diari Las Provincias, el sinistre ha tingut lloc sobre les 01.00 hores. Un camió del fem ha aparegut bolcat al costat d’un pas de vianants de l’avinguda Mestro Rodrigo número 15, cantonada amb el carrer Marquès de Sant Joan.

Han sigut testimonis de la zona els qui han donat la veu d’alarma a les autoritats. Tots ells pensaven que el conductor havia quedat atrapat en el seu interior. No obstant això, després de l’arribada dels serveis d’emergències es va comprovar que aquest no es trobava dins del camió.

Ara la Policia Local de València investiga la desaparició de l’home que anava al capdavant de la conducció. De moment tot apunta al fet que el conductor s’hauria donat a la fugida. No obstant això, no es descarta que haja resultat ferit i es trobe en un hospital al qual hauria acudit pels seus propis mitjans.

Els agents treballen a més a determinar quin ha sigut la causa del sinistre. Encara caldrà esbrinar si el camió del fem circulava a més velocitat de la permesa provocant la bolcada del vehicle. També es baixara si va poder haver-hi alguna cosa en la carretera que obligara el conductor a realitzar una maniobra. D’altra banda, la Policia Local investiga si el camió va poder saltar-se un semàfor.