Desalojan parte de la Ciudad Administrativa 9 d'Octubre por coronavirus

La Ciutat Administrativa 9 d’Octubre ha tornat a viure un desallotjament per coronavirus. En aquesta ocasió es tracta de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que dirigeix Mónica Oltra. Pel que sembla, un familiar directe d’un dels empleats ha donat positiu en COVID-19.

Segons el diari Levante EMV, aquest fet ha obligat a activar el protocol de prevenció contra la pandèmia. Això ha implicat el desallotjament de la zona dels treballadors, situada en el semisoterrani de la torre 3, encara que Igualtat no ha confirmat l’àrea en concret.

També es desconeix el nombre de persones que han sigut posades en quarentena. No obstant això, se sap que són tots aquells companys que en les últimes 48 hores han tingut contacte amb l’empleat en qüestió.

L’actual protocol del coronavirus marca que han de realitzar-se les proves PCR a tots els possibles afectats. Serà en els pròxims dies quan es coneguen els resultats encara que de moment han de romandre aïllats en les seues llars.

SEGON DESALLOTJAMENT PER CORONAVIRUS

Com s’ha esmentat, aquest és el segon desallotjament que viu el complex administratiu del 9 d’Octubre per coronavirus. L’anterior va tenir lloc el passat 6 de juliol quan una funcionària va donar positiu en la prova. En aquest cas es tractava d’un cas importat posat que la treballadora havia estat a Lleida visitant a uns familiars. Després de conducta a les proves d’altres companys de l’àrea de Justícia es va comprovar que no va haver-hi més infectats.