Desalojan a 50 personas de un botellón clandestino en Benimaclet
La Policia Local de València ha desallotjat a mig centenar de persones que estaven reunides en una festa clandestina. Els fets van ocórrer el diumenge al matí a la fàbrica abandonada de “L’Eskombrera”, al costat del cementeri de Benimaclet.

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) van ser els responsables del dispositiu. Aquest acabe amb el desmantellament del botelló; l’aixecament de 51 acticas, 42 per no portar màscara i 9 per possessió de drogues; i la detenció d’una persona per delicte contra la salut.

El detingut va ser un jove de 26 anys. Aquest portava una renyonera que contenia 7 bosses amb sis grams de speed cadascuna; una altra amb 0,71 grams de MMDA; huit pastilles d’èxtasis; una de marihuana i un total de 259,60 euros.

Aquesta no és la primera vegada en la qual la Policia Local actua en el mateix punt de Benimaclet. Durant el mes de setembre els agents van alçar 104 actes a persones sense màscares; 26 per possessió d’estupefaents; i 5 per tinença d’armes. A més, van detenir a 4 persones per alcoholèmia i van interposar 13 denúncies per atemptar contra la Seguretat Viària.

L’AJUNTAMENT TATXA LA FESTA DE “GREU IRRESPONSABILITAT”

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha lamentat l’incident per mitjà d’un comunicat. Cano assenyala que és una “greu irresponsabilitat” perquè són actes “comprometen la salut de tantes persones”.

“Continuem actuant contra la Covid-19, contra la pandèmia però necessitem de la participació de tota la ciutadania”, ha afegit el regidor. “Tots som responsables d’aquesta situació, no es pot vèncer a la Covid-19 amb la responsabilitat d’una part de la població i la irresponsabilitat permanent d’una altra part que, per molt xicoteta que siga, és una agressió permanent a tota la societat” ha conclòs.