El derrumbe de una vivienda en Valencia deja una mujer herida
Interior del piso derrumbado en Benimàmet. / CPBV

Els serveis de bombers de València han rescatat aquest matí a una dona de 83 anys després d’esfondrar-se el seu habitatge i ser sepultada pels enderrocs.

Els fets han ocorregut sobre les 06.50 hores, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Pel que sembla se ha afonat el forjat de la casa provocant així el ensulsiada d’aquesta. El pis estava situat en un edifici de la carrer Rector Miguel Tarín, en el barri de Benimàmet de València.

Els bombers del Consorci han sigut els primers a arribar. Aquests han hagut d’efectuar una obertura de la porta en estar totalment bloquejada per enderrocs. Una vegada dins, han anat retirant-los fins a arribar a un dormitori. Allí han trobat a una dona d’avançada edat que s’havia vist sorpresa per l’incident i estava soterrada pels enderrocs.

Els bombers del Consorci han aconseguit alliberar l’anciana que ha sigut atesa pel SAMU. Aquesta presentava una ferida per luxació de muscle i han sigut els bombers municipals de València els qui han hagut de traure-la a l’exterior. Posteriorment s’ha procedit al seu trasllat en ambulància fins a l’Hospital Arnau de Vilanova.