palau

El Palau de la Música de València continua sumant desperfectes. Per tercera vegada, ha caigut un sostre de l’auditori valencià que porta tancat al públic des de 2019 pels problemes que presenta la seua infraestructura.

Segons han informat des de Las Provincias, la caiguda es va produir fa uns dies. L’ensulsiada va tenir lloc en la coberta d’entrada del Palau, al costat de les taquilles. Pel que sembla el problema va ser pel degoteig provocat per l’aire condicionat. L’aigua d’aquest va afectar un reble d’escaiola caent sobre el vestíbul de l’auditori.

Aquest nou despreniment és ja el tercer que viu el Palau de la Música des de 2018. Va ser en aqueix any quan un panell d’aglomerat de la Sala Iturbi es va desplomar. Un any després va succeir una cosa similar a la Sala Rodrigo. Al juny de 2019 queia el sostre d’aquest espai el que va obligar ja a tancar l’auditori municipal per a la seua restauració.

En aquesta ocasió la caiguda tampoc ha produït cap mal personal perquè en aqueixos moments no hi havia cap treballador ni usuari en l’àrea afectada.