El València CF va tornar a casa de buit de la seua visita a el Reial Betis en una nova trobada de la Lliga Primera Iberdrola. Un partit que van començar per davant en el marcador, però en el qual les verd-i-blanques van aconseguir donar-li la volta per a deixar sense premi a les de José Bargues.

Així doncs, Bonsegundo trencava el 0-0 amb una brillant jugada personal en el minut 7 de partit. Amb aquest gol, les blanc-i-negres es mostraven més sòlides contra un Reial Betis Dones.

Afrontava el VCF Femení la segona meitat sabedor que mantenir la concentració anava a ser fonamental. El Reial Betis Dones no havia de tenir temps per a pensar i embastar jugades. Així mateix, era important aconseguir major possessió de la pilota, encara que aconseguit el minut 60, les sevillanes continuaven manejant més l’esfèric i l’empat local pujava al marcador en el 65 gràcies a Dorine, després d’un servei de cantonada.

Les de José Bargues buscaven a la recerca del 1-2 i les de Pier Luigi Cherubino es llançaven pel 2-1. En totes dues esquadres, faltava una mica de precisió en jugades en moviment. El major perill venia a pilota parada. Mentre en el 81, Dessaborida posava el 2-1 i donava la volta al marcador. Les nostres es llançaven per la igualada, però aquesta no anava a produir-se.

Després de la derrota, el València Femení cercarà de nou la victòria dissabte que ve a les 13.45 contra el Rayo Vallecano.