El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha anunciat que reforçarà la seguretat, amb mesures addicionals, en esdeveniments o zones amb aglomeracions com en la Cordà de Paterna o la Tomatina de Bunyol. Dos de les festes més multitudinàries que tindran lloc aquest mes d’agost.

Segons Moragues, la Comunitat Valenciana treballa per a millorar la seguretat d’àrees turístiques o de gran afluència de públic (passejos marítims, festes populars, festivals de música, ports, aeroports i estacions de tren i autobús).

D’aquesta manera, es manté el nivell 4 d’alerta terrorista, que inclou els citats reforços de les mesures de seguretat en algunes zones i infraestructures, tal com ja va anunciar el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido.

Moragues ha assenyalat que s’està treballant en coordinació amb els diferents cossos policials (locals, autonòmics, estatals) davant qualsevol senyal o indici sospitós que puga derivar en accions o comportaments delictius.

No obstant açò, ha volgut transmetre “tranquil·litat i normalitat” als assistents als esdeveniments multitudinaris i evitar situacions de nerviosisme.