De Rosa demana més innovació i menys ideologia en gestió sanitària

"Apostar pels joves a través d'una labor docent que ha ratllat de fonamental".

Alberto de Rosa

Després de l’èxit de la passada edició, la Ciutat Politècnica de la Innovació va celebrar la cinquena Jornada sobre Tecnologia al servei de la Salut. Una trobada per a professionals del sector on s’han posat en comú qüestions com la gestió sanitària del futur. L’objectiu és cercar un model sostenible basat en l’eficiència i en la medicina personalitzada.

El conseller delegat del Grup Ribera Salut ha sigut el responsable d’impartir la conferència inaugural, un col·loqui on s’ha tractat l’assistència sanitària a través de la tecnologia. Abans del començament, Alberto De Rosa ha assenyalat que davant el nou panorama sanitari internacional s’ha d’apostar per la gestió i la innovació amb l’engegada de noves idees deixant a un costat la ideologia. Posteriorment ha parlat de la importància d’apostar pels joves a través d’una labor docent que ha ratllat de “fonamental”.

L’enfocament d’aquesta Jornada ha sigut totalment pràctic organitzant taules redones en les quals gestors i especialistes han debatut sobre sanitat i tecnologia. Encara que encara no s’ha parlat d’una sisena Jornada, el gran acolliment d’avui podria augurar una nova edició per al pròxim 2018.