Daniel Buj afronta la Vicepresidència de JCF com un any de transició

Assegura que la seua línia de treball, en la delegació de Protocol, serà la de continuïtat amb la seua antecessora i el seu repte: no ser notícia".

El nou vicepresident de Junta Central Fallera (JCF), Daniel Buj, comença amb il·lusió el seu nou càrrec, després d’anys i una dilatada experiència en el món faller. Assegura que no és una responsabilitat qualsevol i afronta el seu mandat com un any de transició, amb les eleccions autonòmiques i municipals molt a la vora. Així ho ha explicat en el seu pas pel programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, conduït per José González.

Buj admet que els últims anys no han estat exempts de polèmica en l’organisme regidor i organitzador de tots els esdeveniments fallers que es produeixen en la ciutat de València. No obstant açò, no vol entrar a valorar les crítiques i els dards llançats mediàticament i des del propi col·lectiu de les festes **josefinas.

Un relleu jeràrquic. Ha ocupat tots els càrrecs de l’escalafó **faldero, incloent president de falla (Bisbe Jaime Pérez-Luis **Oliag), d’Agrupació (**Quatre Carreres) i ha sigut també president de la **Interagrupación.

En la seua delegació assignada: Protocol, un àrea que coneix bé, la seua línia serà la de continuïtat amb la seua antecessora, ja que els canvis produïts en indumentària, assenyala, “han sigut a millor” perquè la festa evoluciona.

Amb compliqueu davant les preguntes de José González sobre els conflictes en la delegació (riures), el seu repte, recalca, és “millorar detalls a nivell organitzatiu” i “no ser notícia”.