Dani Mateo

L’humorista Dani Mateo ajorna la seua actuació, prevista per al 24 de novembre, per al pròxim 9 de novembre. L’explicació que es dóna des de l’organització és que el públic interessat en el xou ‘Nunca os olvidaremos’, tinc el temps suficient per a poder adquirir les seues entrades el cost de les quals ascendeixen a 20 euros. El recaptat serà destinat integrament a finalitats benèfiques.

L’espectacle estava previst que es realitzara a la sala Iturbi del Palau de la Música, un espai que ahir es va veure afectat per una desperfecte en la seua estructura en caure un tros de fusta degut a l’efecte de les pluges de dies passats.

Pel que sembla i segons els tècnics que van inspeccionar el lloc, l’estructura del sostre aquesta unflada a causa de la humitat d’aquests dies. Des de l’auditori valencià, la qual cosa es pretén és restaurar els danys del sostre i garantir la seguretat a la sala, per la qual cosa no se sap encara quan es podrà reaunudar la programació cultural prevista per a les pròximes setmanes.