El cunyat de Rita Barberá detingut en una operació anticorrupció

La UCO realitza més d'una desena de registres i detencions, entre ells José María Corbín, en una operació vinculada a la gestió del PP a l'Ajuntament de València

Corbín

La Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) ha procedit a la detenció de diverses persones durant una operació de la Fiscalia Anticorrupció a València. Pel que sembla, es tracta d’una investigació relacionada amb l’etapa del govern del Partit Popular a l’Ajuntament de València en una suposada trama de cobrament de comissions a canvi de l’adjudicació d’obres.

Segons ha publicat l’Agència EFE, un dels detinguts pels agents de la UCO ha sigut l’advocat José María Corbín, encunyat de l’exalcaldesa Rita Barberá i pare de Rita Corbín, advocada i membre de Vox Comunitat Valenciana, en registrar-se el despatx d’este i una desena d’espais més que podrien estar relacionats en la trama.

Els registres també han arribat a Aumsa (Actuacions Urbanes i Municipals), empresa pública encarregada de l’execució d’obres i operacions immobiliàries, i s’espera que puga augmentar el nombre de detinguts.

Valencia concienciará sobre cómo evitar el desperdicio anual de 290.000 toneladas de comida

Los municipios valencianos donde cortan la luz esta semana