Programan 120 actividades culturales para disfrutar al aire libre en Valencia

València plena els seus barris de cultura amb Cultura als Barris , una gran programa d’activitats gratuïtes dirigides al gaudi de grans i xicotets.

Una iniciativa que naix de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals que vol acostar la cultura a tots els públics.

Diverses companyies i entitats participants oferiran activitats i espectacles gratuïts durant els caps de setmana en els barris de València.

En aquesta quarta edició, seran 24 barris els que gaudiran d’aquesta proposta de l’Ajuntament, del 5 d’octubre a l’1 de desembre de 2019.

L’activitat cultural s’alternarà pels diferents barris per a crear un flux de moviment de població i afavorir que coneguem altres barris de la ciutat.

La programació convertirà els espais públics entre els mesos d’octubre i desembre en escenari d’actuacions de teatre, ópera, magia, humor, circ, poesía, tallers, dansa, cine y musica.

Les activitats ja han arrancat aquest cap de setmana, per davant queden 3 mesos on les actuacions de les principals agrupacions musicals de la ciutat de València, els contacontes ,els millors monologuistes valencians, les millors companyies de teatre, de ball…ompliran de cultura els principals barris del cap i casal.