niño

Demà, Alaquás celebrarà la Grossa una setmana abans del Sorteig de Nadal. Una iniciativa de l’administració valenciana Loteria Castillo amb la que els veïns d’esta localitat seran els primers i més madrugadores d’Espanya a gaudir de la màgia i il·lusió que suposa guanyar un primer premi de la Loteria.

Per a açò, enguany amb el tradicional Joc del Castillo, l’administració està repartint 750 fullets en finestreta amb 15 personatges diferents. Però només un d’ells amaga 50 dècims gratis del número 88411 per al Sorteig de Nadal. Una quarta edició d’aquest joc en el qual es tornen a posar 20.000.000€ en joc.

I serà demà dijous 14 de desembre, de 10 a 11 hores, quan es desvetlarà quin d’aquests simpàtics habitants del Castillo té premi. Serà el marquès Giovanni Manfredi, els seus fills els bessons Paulino i Giuseppe, la princesa Giralda, el gos Pachón, el bisbe Ramiro, Agnes, l’egua del Marquès o Valentín, el guàrdia del Castillo?

I esta és només la primera part del Joc. Perquè per a rebre el dècim, hi ha una sóla condició. Els afortunats, el personatge dels quals siga el guanyador, hauran de celebrar-ho en gran. Una posada en escena en la qual obriran botelles de xampany gegants, hi haurà xurros amb xocolata, traques, globus, música en directe amb un DJ i crits d’alegria com si hagueren sigut agraciats amb la Grossa de la loteria nadalenca.

“Enguany hem canviat la dinàmica del Joc del Castell perquè la sort siga igual per a tots, fent que l’atzar decidisca qui són els afortunats”, destaca Marcos Bernabeu, responsable de Màrqueting de Loteria Castillo. A més l’administració ha volgut fer l’ullet a l’anunci de la Loteria de Nadal per a convertir en realitat el comentari del seu protagonista, Daniel, “quan hi ha algú li toca es donen abraçades, brinden amb cava… És molt bonic, encara que al meu mai m’ha tocat”.

“Atès que el 22 de desembre només uns pocs afortunats es fan amb la Grossa, volem donar l’oportunitat el dia 14 a molta gent de celebrar en gran que li ha tocat amb més força si cap”, afig Bernabeu.

36 anys repartint il·lusió

Loteria Castillo és una de les administracions amb major volum de vendes de loteria d’Espanya i el número u en premis atorgats per Internet. Així mateix, és una de les administracions que més sort ha repartit en les diferents modalitats de jocs amb més de 360 premis majors. Entre ells el Gros en 2012, un cinquè en 2011 i 2013, el tercer premi en 2015 i un cinquè i segon en 2016. En total, per nombre de premis atorgats, se situa en els primers llocs nacionals al costat d’administracions com La Bruixa d´Or, Doña Manolita, Ormaechea, El Rosario, etc.