Quatre idees per a preparar les taules nadalenques

El Corte Inglés oferix les seues propostes per a lluir una decoració personalitzada amb diversos estils i adaptant-se a diferents pressupostos.

Corte

Fins al 31 de desembre, en la 6ª Planta d’El Corte Inglés de Colón s’exposaran quatre taules nadalenques vestides per experts relacionats amb el món de la decoració i la moda, emprant exclusivament productes del Departament de Llar.

”Inspiracions nadalenques” és el títol que dóna nom a aquesta iniciativa. Els experts convidats, que han personalitzat la taula en funció al seu estil i visió de la decoració són: María José Guinot, Presidenta de Col·lecció Alexandra; Laura Gallego, Secretària General de València Excellence; Carmen Hernández, Dissenyadora i Organitzadora d’Esdeveniments en El Jardí de Mamà Ana; i Didi de Diego, Artista i Creatiu.

El Corte Inglés, de la mà d’aquests especialistes en moda i interiorisme, oferix les seues propostes per a lluir una taula nadalenca personalitzada amb diversos estils i adaptant-se a diferents pressupostos, des d’una taula nadalenca de luxe fins a una taula a l’abast de totes les butxaques.