Garaje

Lanzadera, l’acceleradora impulsada per Juan Roig en Marina d’empreses, ha seleccionat 18 equips emprenedors amb projectes en fase inicial per a la quarta edició del seu programa Garage. Des d’este programa d’incubació Roig destinarà al voltant de 700.000 euros perquè els equips puguen desenvolupar les seues idees i convertir-les en empreses.

Les iniciatives pertanyen a múltiples sectors, en esta ocasió la majoria són startups de negocis online, que oferixen aplicacions i plataformes pensades per a millorar la qualitat de vida de les persones i oferir serveis en els sectors de moda, salut, entreteniment, transport, esport o medi ambient, entre uns altres.

Els emprenedors comptaran amb fins a 11 mesos d’incubació per a validar les necessitats que han detectat, implementar el seu model de negoci, iterar el producte per a adaptar-ho als requeriments del mercat i generar les seues primeres vendes. Les startups amb perspectives de creixement que puguen requerir d’un suport més perllongat podran optar posteriorment al Programa Lanzadera.

Durant el programa Garage els emprenedors compten amb un director de projectes que els assessora en tot moment, tenen accés a mentors experimentats i reben formació personalitzada. A més, durant el programa tenen la possibilitat de col·laborar amb la resta d’emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d’empreses.