CS
La Avenida del Cid de Valencia antes de la retirada de las pasarelas.

Els regidors de ciutadans en l’Ajuntament de València, Narcís Estellés i María Dolores Jiménez han presentat al Ple una iniciativa en la qual Cs demana solucions urgents per a evitar el perill d’atropellaments en l’Avinguda del Cid, a més de mesures per a mitigar els embossos en la mateixa, que han repuntado des de setembre de 2017 i que, per a Estellés,“són kilométrics després de la retirada de les passarel·les”.

Narcís Estellés ha advertit: “L’Avinguda del Cid té el risc de convertir-se en un cas com el de Baró de Càrcer. Han llevat les passarel·les de l’avinguda sense consens veïnal, augmentant el tràfic a València i posant en risc als vianants”. “La sensació de perillositat està al peu del carrer, i els embossos s’han multiplicat, satisfent la paciència dels conductors. No existeix un pla per al tràfic i per als vianants”, ha afegit Estellés.

L’edil María Dolores Jiménez ha demanat a la regidora Anaïs Menguzzato els informes de la Policia Local sobre Avinguda del Cid. “Existix una àmplia falta de transparència per part de Menguzzato sobre els possibles informes policials que pogueren desaconsellar el desmuntatge de les passarel·les”, ha señado Jiménez.

“La seguretat comença per la vigilància i control de les vies. La Policia Local és a qui li toca controlar que no hi haja problemes de tràfic, i para açò, davant circumstàncies especials com el són unes obres, és primordial que les altres àrees involucrades en la seguretat passiva d’aquestes vies,  realitzen les seues funcions de forma correcta”, ha afegit Jiménez.

Comença el desmuntatge de les passarel·les per als vianants de l’avinguda del Cid