concierto

Creu Roja Espanyola ha organitzat per a avui a les 19:30 hores en el Palau de la Música de València un Concert Solidari a benefici dels seus programes d’Infància. Es tracta d’un recital dirigit especialment a públic familiar basat en cinema infantil.

Els intèrprets seran els alumnes i alumnes del Conservatori Professional de Música de València. Més de 280 xiquets i xiquetes del centre, amb edats compreses entre els 10 i 18 anys, interpretaran temes clàssics de pel·lícules com “El Señor de los Anillos”, “El Libro de la Selva”, “La Bella y la Bestia”, “El Rey León”, “Pinocho” i “Star Wars”.

El preu de l’entrada és de 7 euros i la recaptació del concert es destinarà íntegrament als projectes de suport a la Infància de Creu Roja Espanyola i Creu Roja Joventut a València. Creu Roja Espanyola confia a completar l’aforament de la Sala Iturbi del Palau de la Música.

Durant el concert, l’organització realitzarà un homenatge als socis, que constitueixen amb la seua aportació, un capítol fonamental per al finançament de la labor de tota l’organització a València.