Makro

MAKRO Albuixec (València) i Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per a la donació de productes a València. Durant un any, l’empresa de distribució per a l’hostaleria es compromet a fer donacions d’aliments no peribles a Creu Roja a València per a persones més desfavorides de la província.

L’acord, signat per Manuel Sierra Asensi, director regional de MAKRO Llevant, i Rafael Gandia Balaguer, president de Creu Roja a València, garantix una aportació setmanal d’aliments per part del centre de MAKRO a Albuixec (València). Aquests productes seran arreplegats, posteriorment, per la Delegació Comarcal de Creu Roja a Camp de Morvedre i l’Assemblea Local de Creu Roja a Mislata.

Creu Roja Espanyola duu a terme el programa “Persones en Situació d’Extrema Vulnerabilitat” amb la finalitat de recolzar a famílies en risc d’exclusió, contribuint a pal·liar la seua vulnerabilitat mitjançant recursos, suport i seguiment. Una de les actuacions amb les persones beneficiàries és el lliurament periòdic de productes de primera necessitat. La contribució de MAKRO amb aquest programa beneficiarà directament a més de 150 famílies valencianes durant tot l’any.