Descobreix les coves més espectaculars de la Comunitat Valenciana

Endinsa't en estes espectaculars coves de la Comunitat Valenciana per a gaudir d'una forma diferent les teues vacances.

cuevas

Si este estiu cerques fer alguna cosa diferent i t’abelleix una mica d’aventura i descobrir llocs nous, et proposem aquestes magnífiques coves en la Comunitat Valenciana perquè gaudis de les teues vacances d’una forma diferent.

cuevas
Cova Tallada, Jávea

Cova Tallada (Jávea, Alicante)

Aquesta cova es troba al nord de Xàbia, sota un penya-segat. Es tracta d’una cavitat oberta al mar i amb 400 metres de recorregut. La ruta per la Cova Tallada no et deixarà de sorprendre, té bastants passadissos grans i també hi ha pous. Enfront d’una de les entrades de la Cova Tallada es va fer un illot artificial en el qual hi ha molt de lloc on poder prendre un bany refrescant en aquests càlids dies d’estiu.

cuevas
Cova del Moraig, Benitatxell

Cova del Moraig (Benitatxell, Alicante)

Prop del poble de Benitatxell se situa la Cova del Moraig. Costa una mica arribar fins ella, però val la pena. La Cova del Moraig disposa de dues parts i s’obri al mar entre els escarpats penya-segats. Al costat d’ella se situa la platja del Portixol i la Cala del Moraig, un lloc molt especial però que a l’estiu el nivell d’ocupació es torna molt alt.

Cuevas de Sant Josep, La Vall d’Uixó

Cuevas de Sant Josep (La Vall d’Uixó, Castellón)

Les Cuevas de Sant Josep de La Vall d’Uixó, es troben en la Costa de Flor del taronger i a la porta del Parc Natural de la Serra d’ Espadán. Les Cuevas de Sant Josep són el riu subterrani navegable més llarg d’Europa, on et podras retrobar amb la naturalesa. La cova es visita en un tranquil passeig amb barca, acompanyat per un Guia-Barquero, navegant el riu subterrani, recorrent 800 metres amb barca i 255 a peu.

cuevas
Cueva del Rull, La Vall d’Ebo

Cueva del Rull (La Vall d’Ebo, Alicante)

La Cova del Rull és una joia de la naturalesa per la seua riquesa en estalactites, estalagmites i columnes. Estàs situada en el municipi de La Vall d’Ebo, a la província d’Alacant. Totes les visites es realitzen amb acompanyament d’un guia especialitzat. La durada aproximada és de 30 minuts. La ruta per la Cova del Rull té una longitud de 220 m. i un desnivell de 19 m. Es realitza en sentit circular i permet admirar, des de diferents perspectives, els volums i formacions subterrànies.

Les Covetes dels Moros, Bocairent

Les Covetes dels Moros (Bocairent, Valencia)

A escassos 300 metres del barri antic i històric i medieval de Bocairent, es troba un dels majors tresors i atractius turístics de la localitat, “Les Covetes dels Moros”. Es tracta d’un conjunt de coves-finestres, o coves artificials amb orificis en forma de finestra, enclavades en la meitat d’un penya-segat rocós. El conjunt consta d’un total de 59 finestres, de les quals cinquanta estan connectades entre si donant accés a unes altres, disposades en diversos nivells irregulars que es podrien recórrer, a més de les 9 finestres més que tan sols estan iniciades i inacabades.

http://7televalencia.com/descubre-mejores-balnearios-comunitat/