medio
VALENCIA BASE COMPLETO etrs89

Els carrers de la ciutat acolliran aquest diumenge la 29 edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP. Esta carrera de fons discorrerà per 21.097,5 metres que protagonitzaran 17.500 corredors, dels quals 4.504 seran dones (800 més que en l’edició anterior).

Encara que la carrera se celebrarà a partir de les 9.00 h de demà amb eixida i meta al carrer d’Antonio Ferrandis, els talls al trànsit començaran hui. A les 8.00 h es tancarà l’avinguda de Amado Granell Mesado (entre Ángel Villena i Antonio Ferrandis), i el carrer d’Àngel Villena (entre Bomber Ramon Duart i Amado Granell Mesado) sentit cap al Centre Comercial El Saler.

A les 16.00 h, es veurà afectat el carrer de Blas Gámez Ortiz pel muntatge de la zona d’eixida-meta i l’hospital de campanya fins a la finalització de la prova i a partir de les 22.45 h (quan passe l’últim autobús de l’EMT) es tancarà el carrer del Bomber Ramon Duart (entre els carrers d’Àngel Villena i el d’Antonio Ferrandis), esta última via en sentit cap a Ausiàs March per complet i el carrer de l’Escriptor Rafael Ferreres (entre Ricardo Muñoz Suay i Antonio Ferrandis).

El diumenge es tancarà el pont de l’Assut de l’Or, en sentit cap a l’esmentat centre comercial, i a partir de les 7.30 h es tancaran els dos passos inferior de la Petxina i d’Antonio Ferrandis, esta via en sentit al centre comercial. Finalment, entre les 7.30 i les 8.00 h es duran a terme la resta de talls. L’obertura al trànsit està prevista entre 40 i 45 minuts després del pas de la cua de la carrera, tot i que dependrà del servici de neteja, que ha de deixar la via neta i lliure d’obstacles.

ON APARCAR PER A GAUDIR DE LA MITJA MARATÓ

Pel que fa a les zones d’estacionament assignades per l’organització, estes són: l’aparcament del pavelló de la Font de Sant Lluís (accés lliure), el del Centre Comercial Aqua i el de l’Oceanogràfic a partir de les 6:00 h.

Respecte de les opcions de desplaçament amb l’EMT són les línies 35 fins a l’avinguda de l’Institut Obrer, la 95 fins al pont de l’Àngel Custodi o la plaça Europa, i la línia 99 fins a la rotonda dels hams.

D’altra banda, coincidint amb últim diumenge de mes, el tancament de la plaça de l’Ajuntament s’avançarà a les 8.00 h.