Supercor

Repsol i El Corte Inglés han presentat el seu pla d’expansió per a obrir 1.000 tendes Supercor Stop&Go en les estacions de servei Repsol en els pròxims tres anys. Per a donar a conèixer l’estratègia del projecte, han celebrat un acte a Madrid sota el lema “Canvia amb nosaltres”, al que han acudit 1.200 professionals del sector i que ha comptat amb la participació de directius d’ambdues companyies.

Aquest esdeveniment s’ha produït un any després de la signatura de l’acord estratègic entre ambdues companyies, que permetrà crear la major xarxa de tendes de proximitat i conveniència d’Espanya en les estacions de servei de la companyia energètica, sota la marca Supercor Stop&Go.

La jornada va començar amb un sopar on la Directora General de Downstream de Repsol, María Victoria Zingoni, va destacar davant els 1.200 professionals la importància d’aquest projecte conjunt, que “ens permet innovar, millorar la nostra oferta de forma diferencial i seguir responent a les necessitats dels clients, tot açò de la mà d’un soci de gran prestigi”. A més, va subratllar com les instal·lacions de Repsol “continuen a l’avantguarda del sector, oferint productes i serveis nous, sempre cercant la major qualitat i una orientació clara al client”.

Per la seua banda, el Conseller Delegat d’El Corte Inglés, Víctor del Pou, va ressaltar que “aquesta iniciativa aconseguida amb Repsol s’enquadra dins de la política de servei al client i d’innovació contínua que manté el Grup El Corte Inglés, i suposa donar una resposta a les necessitats dels consumidors en la seua activitat diària”.

En virtut de l’acord aconseguit l’any passat, Repsol explica en exclusiva amb la marca de supermercats de proximitat Supercor Stop&Go, que en l’actualitat està present en més de 100 estacions de servei representatives i que ja compta amb un pla d’expansió definit amb l’objectiu d’arribar a 1.000 instal·lacions en els pròxims tres anys. La companyia disposa d’un total aproximat de 3.400 estacions de servei a Espanya i els supermercats es construiran tant en la xarxa pròpia com en la banderera (a aquesta última, en règim de franquícia).

A més, arran de l’acord, El Corte Inglés es va convertir en la central de compres de la xarxa d’estacions de servei de Repsol, amb el que es va posar a la disposició de la companyia energètica un assortiment de més de 35.000 referències d’alimentació, productes gourmet, begudes i basar, a més de més de 60.000 articles de no alimentació (oci, complements…) i el seu gran coneixement del sector.

L’aliança entre El Corte Inglés i Repsol beneficia als més d’un milió de clients que visiten diàriament la xarxa de Repsol, que gaudeixen d’un nou model de tendes, amb una oferta de productes i serveis ampliada per a millorar la seua experiència de compra, amb la reconeguda qualitat que ofereix sempre El Corte Inglés.