Centros Comerciales

Els centres d’El Corte Inglés incorporaran per a la campanya de Nadal a unes 8.700 persones que cobriran diferents llocs relacionats amb la venda i l’atenció al client. Amb aquest reforç de professionals es pretén millorar l’experiència de compra per al client i oferir el millor servei i la qualitat que caracteritzen a la companyia.

Aquests nous professionals s’integraran en les tasques habituals de l’activitat comercial dins de les àrees de moda, complements, llar i decoració, electrònica, juguetería, oci, esports, alimentació, així com en serveis especials per a aquestes dates tan assenyalades com l’empaquetat de regals, l’assessorament en juguetería, etc.

A més, El Corte Inglés centrarà els seus esforços durant la campanya de Nadal en una oferta molt atractiva i nova, amb productes innovadors i adaptats a tots els gustos, necessitats i possibilitats econòmiques. A açò cal afegir una àmplia gamma de serveis que se sumen als habituals de la companyia i que permetran mantenir durant tota la campanya de Nadal un tret diferenciador, tot açò englobat sota un mateix denominador comú: la satisfacció que els clients poden trobar tot el que cerquen en els centres d’El Corte Inglés.

La companyia sap que aquestes dates són molt especials per a les famílies i per açò llança també línies de crèdit perquè qualsevol client que posseïsca la targeta d’El Corte Inglés puga acumular totes aquelles compres que vaja a realitzar durant les festes nadalenques i ajornar el pagament en funció de les seues necessitats.