Un correfoc de pólvora per a celebrar el centenari de l’Estació del Nord

Un correfoc en la Gran Fira de València

correfoc

La plaça de l’Ajuntament de València acollirà aquest divendres un Correfoc, un dia on serà per als vianants per a ús dels vianants. L’activitat se celebra en el marc de la Gran Fira, que finalitzarà enfront de l’Estació del Nord amb un castell de focs artificials.

El correfoc es podrà gaudir de 23:00 a 0:30 h amb el següent itinerari: Barques, plaça de l’Ajuntament, Marquès de Sotelo i Xàtiva. A les 20:00 h s’estacionaran els autobusos dels participants en la calli Poeta Querol i, mitja hora després, a les 20:30 h, començaran a concentrar-se els participants a la plaça del Patriarca. Més tard, de 22:30 h a 23:00 h, els assistents es desplaçaran a la calli Barques, a l’altura del Teatre Principal. L’espectacle pirotècnic tancarà la nit i servirà d’homenatge, amb motiu del centenari de l’edifici modernista, a l’arquitecte valencià Demetrio Ribes.

També recordar que, com cada diumenge final de mes, el 30 de juliol es tanca la plaça de l’Ajuntament al tràfic rodat, de 10:00 a 20:00 h aproximadament. El pas és exclusiu per a l’EMT, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents per les vies habilitades a aquest efecte. Sense oblidar-nos de la Batalla de Flors que posa el punt final de la Fira de Julio.