Pamplona ha celebrat a primera hora del matí el cinquè tancament dels Sanfermines 2018, una cita en la que els bous de Núñez del Cuvillo han protagonitzat diverses ocasions perilloses que han finalitzat amb un ferit lleu d’Ansoáin (Navarra) i dos de la Comunitat Valenciana: un de Rafelbunyol (València) i un altre d’Onda (Castelló).

Els tres corredors han sigut traslladats immediatament al Complex Hospitalari de Navarra amb traumatismes i contusions.

Segons el comunicat mèdic emès pel subdirector quirúrgic del centre, Jon Ariceta, el jove de 27 anys del municipi de Rafelbunyol pateix un traumatisme cranioencefàlic i una ferida al cap mentres que el castellonenc és un home de 38 anys que ha presentat un trauma dorsal en el genoll, unes policontusiones de les quals es troba en procés de valoració i una ferida per asta del bou en l’orella. El navarrès per la seua part és el més jove dels ferits amb 25 anys d’edat i presenta una contusió en el muscle dret.

De moment els Sanfermines 2018 sumen ja més d’una vintena d’atesos entre els cinc primers tancaments celebrats en les festes de Pamplona que finalitzaran dissabte que ve 14 de juliol.