Madrid ha acollit la major trobada d’empresaris europeus per a exigir l’execució del Corredor Mediterrani. Més de 1500 persones s’han donat cita en la capital d’Espanya, entre ells nomstan importants com Vicente Boluda, Federico Félix o Alejandro Blanco, president de la CEOE i el ministre de Foment, Íñigo de la Serna.,

Aquest acte, que ve precedit pels ja celebrats a Tarragona, Murcia i Almeria, ha servit perquè Boluda anuncie que la pròxima mobilització se celebrarà en L’Alzina i on s’estudiarà l’estat i l’avanç del Corredor, una infraestructura que per a l’empresari valencià i Aurelio Martínez és essencial per al creixement del país.

Un altre dels temes que s’ha tractat en esta cimera ha sigut la situació de Catalunya. A la pregunta de si creuen que el Corredor pot perillar si s’aconsegueix finalment la independència, la resposta ha sigut de tranquil·litat ja que es tracta d’una obra a nivell Europeu

A aquesta cita també han acudit Empresaris tan importants com el president de la Cambres de comerç d’Espanya, José Luis Bonet, que ha assegurat que el Corredor Mediterrani ajudaria a impulsar les exportacions que suposen el 33% del PIB d’Espanya.

Per la seua banda, Juan Rosell, president de la patronal ha explicat que el Corredor és essencial per al turisme ja que una concexió per tot el mediterrani multiplicaria el tràfic nacional entre persones.

La campanya per a demanar al Govern la posada en marxa del Corredor es va iniciar algo més d’un any i durant este temps s’han sumat a la proposta més de 26 mil persones.