Corredor

El Palau de Congressos d’Aguadulce, de la Cambra de comerç d’Almeria, acull hui una nova Trobada pel Corredor Mediterrani en un acte al que la societat civil de tota la cornisa mediterrània està responent de forma massiva ja que està previst que assistisquen més de 800 empresaris.

Les Trobades pel Corredor Mediterrani, impulsats per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) tenen com a finalitat escenificar la importància i necessitat de la infraestructura i conscienciar a la societat civil perquè s’implique en la seua reivindicació. Després de les trobades de Tarragona i Murcia, Almeria, en concret el municipi de Roquetas de Mar, acollirà esta última parada del Road Xou per les comunitats autònomes banyades pel Mediterrani, abans de la revisió mèdica semestral que tindrà lloc en el mes de juny.

Este dimecres, com s’ha fet fins hui en la resta de Trobades, es presenta el Canal de Comunicació i s’emetran en primícia algunes creativitats específiques que afecten a Almeria. Finalment, tindrà lloc un diàleg entre empresaris en el qual està previst que participen els empresaris Vicente Boluda (Boluda Corporació Marítima i AVE), Ignacio Osborne (GRUP OSBORNE i IEF), José García Carrión (GRUP GARCÍA CARRIÓN), José Cano García (ASEMPAL i DERETIL) i José Mª Bonmatí (AECOC).